Екскурзија VII разред

поставио/ла Павле Сешић 28.06.2017. 06:25   [ ажурирано 28.06.2017. 06:29 ]

Школска година:

Разред и одељење/а:  7.1, 7.2, 7.3, 7.4

Задужени наставник/ци:   Сњежана Фодора, Соња Ковачевич, Предраг Вајагић, Верица Маливук

 

Екскурзија у Ниш, 28, 29. 5. 2017.

Укупан број ученика који су ишли  на екскурзију је 51.

У цену екскурзије улазили су следећи чиниоци: Превоз модерним туристичким аутобусима, смештај у хотелу „Александар“ у Нишу, на бази једног (1) пуног пансиона; улазнице за све наведене посете; улазнице за дискотеку; четири гратиса за наставнике – пратиоце ученика; на 20 пријављених ученика – гратис за једног ученика; посебно осигурање ученика на путовању; боравишну таксу и осигурање у хотелу; туристичко вођство пута – лиценцирани водич; лекар пратилац на путовању; организационе и друге трошкове. 

Укупну цену од 7850,00 динара ученици су могли уплатити у три рате, почева од марта 2017, с тим да се све уплати до поласка на ексурзију.

Циљ екскурзије, као облика образовно–васпитног рада је упознавање ученика с појавама и односима у природној и друштвеној средини, упознавање с културним, историјским и духовним наслеђем и привредним достигнућима је у потпуности постигнут.

Пре пута ученици су у разговору са предметним наставницима историје, географије и веронауке и, наравно, одељењским старешинама, сазнали све потребно и корисно о местима које ће посетити, а по повратку су на ЧОС-у причали и дискутовали о томе, упоређивали фотографије и утиске.

Сви образовни ефекти путовања су остварени, а сарадња са агенцијом Дунавпревоз била је на високом нивоу. Ученици су, с правом, били задовољни, организација је била практична и сврсисходна, а семштај у хотелу „Александар“ вансеријски.

 

Предраг Вајагић

Comments