Екскурзија VI разред

поставио/ла Павле Сешић 28.06.2017. 06:29

Школска година: 2016/2017.

Разред и одељење/а: 6-1, 6-2, 6-3, 6-4

Задужени наставник/ци:  Стево Ђилас, Наташа Марјановић, Сања Савић, Иванка Иконић-Драгојловић

 27.  и 28. мај  2017. у 8 часова

На екскурзију је путовало 63 ученика у пратњи су били лиценцирани водич и лекар пратилац.
Око 17 часова стигли смо у хотел и сместили се у собе, које су имале, углавном, по четири или пет кревета. Хотел „Маљен“ је испунио наша очекивања, комфором, чистоћом и квалитетом услуге и хране.

Циљ екскурзије, као облика образовно – васпитног рада који подразумева  упознавање ученика с појавама и  односима у природној и друштвеној средини, те с културним, историјским и духовним  наслеђем и привредним достигнућима – потпуно је постигнут. Ученици су прво обишли Бранковину и гроб Десанке Максимовић, њену спомен – собу, школу у којој је учила и цео меморијални комплекс посвећен овој великој песникињи. У Ваљеву смо обишли музеј, Муселимов конак и провели око сат и по у разгледању града и шетњи. Сутрадан смо организовали шетњу Дивчибарама и попели смо се на Црни врх.

Пред полазак на екскурзију ученици су упознати са правилима понашања и активностима који их очекују. Разговарано је о знаменитостима које ћемо посетити.

Екскурзија је испунила очекивања ученика и наставника. Путовање је протекло у најбољем реду. Ученици и њихови родитељи били су задовољни целокупнм аранжманом и организацијом екскурзије.

                                                                                                                                                      Наташа Марјановић

Comments