Рекреативна настава за ученике 4-1 и 4-3 на Златибору у селу Рожанство

поставио/ла Бранка Радовановић 22.06.2017. 06:46   [ ажурирано 22.06.2017. 07:53 ]

Ове школске године су 43 ученика  4-1 и 4-3 одељења и учитељице Татјана Кнежевић и Драгана Менчик реализовале наставу у природи на падинама Златибора у месту Рожанство. Рекреативна настава је организована од 7. до 13.јуна у одмаралишту Бела бреза .

Oбјекат у којем смо били смештени удаљен је девет километара од Сирогојна. Има одличне спортске терене и базен, тако да је боравак деце био пријатан и испуњен различитим активностима. Оне су почињале јутарњом шетњом, настављале се турнирима на спортским теренима, купањем у базену,а завршавале се вечерњим активностима у дискотеци, које је осмишљавао рекреатор Александар.

      У току боравка остварили смо планиране садржаје и циљеве рекреативне наставе. У организованом једнодневном излету посетили смо Стопића пећину и уживали у њеној лепоти. О начину живота људи златиборског краја сазнали смо од кустоса Етно музеја Старо село и тиме употпунили стечено знање из народне традиције.

Посетили смо и другаре из основне школе у Рожанству и дружили се и учили са њима.

    У лепом сећању ће нам остати прелепе ливаде богате разноврсним ливадским цвећем и инсектима , као и цвркут птица који нас је будио у раним јутарњим часовима.

                                     
                                      
                                   
                                      
                                  
                                     
                           
Comments